Verzenden en Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SM Factory geretourneerd worden.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour zending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen op het recht van retour – (herroepingsrecht is uitgesloten)

 •   Op alle artikelen die specifiek voor u als klant worden gemaakt of aangepast (denk aan maatwerk kleding, laarzen, kuisheidsgordels etc.), kunt u als klant geen aanspraak maken op retourrecht.
 • Als er slijtage, schade of gebruik sporen aan de geretourneerde artikelen zichtbaar zijn, dan zijn wij gerechtigd die schade te verrekenen met het terug te storten bedrag. Of hebben wij het recht deze artikelen niet meer retour te nemen
 • Op alle producten die geseald zijn die om hygiënische of gezondheidsredenen niet geretourneerd kunnen worden. Verbreekt u als klant de plastic verpakking, dan kunnen deze producten niet geretourneerd worden.

2 thoughts on “Verzenden en Retourneren”

  1. Geachte

   Wij hebben gisteren vernomen van onze leverancier dat Uw artikel terug in voorraad is . Wij verwachtten dit eerstdaags bij ons.
   In principe zou dit in de loop van volgende week bij U moeten toekomen , U krijgt nog een tracking .
   Onze excuses voor de vertraging en het ongemak

   M v g JP/SMFactory

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.