Webshop » BONDAGE & SM » Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Collection

Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Collection

Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Collection
Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse CollectionCross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse CollectionCross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Cross Restraint – Hog tie Connector – Noblesse Collection

€ 45,00

Beschikbaar

De crossrest of zogenaamde hogtie binder uit de Noblesse collectie is een onmisbaar accessoire voor bondage. De hogtie-connector is gemaakt van Japans rundleer en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een veelvoud aan beperkingen te realiseren. De stevige riemen van de dwarssteun zijn goed gemaakt en stevig genaaid, zodat zelfs krachtig trekken door hardnekkige bodems moeiteloos wordt weerstaan.

 

Met zijn opvallende kleur, een diep bordeauxrood, symboliseert deze collectie niet alleen elegantie, liefde, romantiek en warmte, het is ook bedoeld om de emotionele band tussen top en sub te onderstrepen tijdens bondage. De rosé gouden metalen elementen, die qua kleur perfect bij het design passen, geven een mooi contrast aan de producten.

 

Hoogtepunten:

 

    Dwarsbevestiging ook wel een hogtie-connector genoemd
    Een snelle en gemakkelijke methode van beteugeling. De karabijnhaken worden eenvoudig aan de D-ringen van de pols- en enkelboeien bevestigd.
    De hogtie connector is een dwarsbinder waarmee je je partner in posities kunt zetten waarin hij niet kan bewegen. Je kunt het voor of achter toepassen, afhankelijk van hoe je sub gepositioneerd wil worden. Het is ideaal voor iedereen die geen tijd heeft voor ingewikkelde beperkingen.
    De elegante hogtie connector is gemaakt van Japans rundleer en aan de binnenkant gevoerd met heerlijk zacht lamsnappaleer. Met vier gebruiksvriendelijke karabijnhaken kunt u veel verschillende bevestigingsvarianten gebruiken.
    De bordeauxrode kleur is nauw verbonden met passie en adel en symboliseert ook de donkere kant of erotiek
    Japans rundleer met fantastische materiaaleigenschappen
    Hoogwaardig, duurzaam maar toch licht, ook al is het gemaakt van dik rundleer
    Elegant design en vakmanschap van topkwaliteit

Wat is er zo speciaal aan de Noblesse-dwarsband voor hogtie-bondage?

 

De fijne combinatie van donkerzwart en elegant roségoud oogt bijzonder luxe en maakt van je bondagesessie een stijlvol avontuur. De vier karabijnhaken van de dwarssteun kunnen aan pols- en enkelsteunen worden vastgemaakt en beperken de bewegingsvrijheid. Je partner is zo volledig overgeleverd aan je genade als hij beveiligd is - wat je dan met hem doet, is helemaal aan je verbeelding.

 

Voor de collectie Noblesse wordt alleen gebruik gemaakt van Japans rundleer en zacht lamsnappaleer dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en milieunormen. Elk product wordt gemaakt door ervaren zadelmakers die jarenlange ervaring hebben in vakmanschap. Ons nauwgezette vakmanschap en plantaardig looien geven het rundleer een mooi oppervlak en aangename grip. Ze worden met grote zorg geproduceerd - van knippen tot naaien tot het perfecte resultaat.

 

Eigenschappen en voordelen van Japans rundleer:

 

Japans rundleer biedt veel fantastische eigenschappen, omdat het – net als een tweede huid – zacht, flexibel, rekbaar en elastisch is. Bijna in tegenstelling hiermee maakt het plantaardig looien het ook stabiel en scheurvast. Allround de perfecte eigenschappen voor het maken van hoogwaardige boeien en BDSM accessoires.

 

Hoe gebruik ik de Noblesse crossbinding bij hogtie bondage?

 

Geniet van je sub in de klassieke hogtie-positie door pols- en enkelboeien achter zijn rug te binden of je sub in een voorovergebogen positie te dwingen terwijl je rechtop staat. Hiervoor is de hogtiebinder voorzien van vier gladde karabijnhaken. Zie je je partner graag weerloos vastgebonden aan een stoel? Bevestig hiervoor eenvoudig de dwarssteun onder de stoel en je hebt al de perfecte basis voor prachtige, creatieve opties tijdens bondage.

 

Wat is hogtie-bondage?

 

Deze fixatietechniek legt de sub op zijn buik met zijn polsen en enkels samengebonden op zijn rug. De vastgebonden polsen en enkels worden dan ook aan elkaar vastgebonden. De knieën zijn scherp gebogen en de toppen van de voeten wijzen naar boven. In BDSM is hogtying een speciale vorm van bondage die erg populair is omdat de billen totaal niet kunnen bewegen en volledig overgeleverd aan de genade van de top. Om nog een stap verder te gaan, kan het hoofd bijvoorbeeld met een hoofdharnas in de hoofdsteunen worden geïntegreerd. Het onvermogen om te bewegen betekent dat de bodem overgeleverd is aan alle andere fantasieën van de top. Bijvoorbeeld ongehinderde manipulatie van de erogene zones van de billen. Het kan als beloning of als straf worden gebruikt. Je fantasieën kennen hier nauwelijks grenzen.

    Bordeaux rode kruisband met vier karabijnhaken
    Luxe bondage accessoire uit de Noblesse collectie
    De Noblesse-collectie omvat polsboeien, enkelboeien, een ballgag, een spreidstok, een hogtie-connector en een halsband en lijn. Gemaakt van de beste kwaliteit om aan de hoogste eisen te voldoen.
    Materiaal: Japans rundleer, metaal, lamsnappaleer
    Kleur: Bordeauxrood, zwart
    Kleur van de gespen: Rose goud
    De Hogtie-clip is een dwarsbeugel waarmee je je partner in een onbeweeglijke positie kunt zetten. Je kunt hem voor of achter plaatsen, hoe