Webshop » APP CONTROLLED TOYS » Satisfyer » Dual Love

Dual Love

Dual Love  E31255 Dual Love
Dual Love  E31255 Dual Love

€ 49,00

Beschikbaar

Satisfyer - Dual Love Air Pulse Vibrator Rood

Voel de liefde en bereid je voor op dubbele opwinding terwijl het Satisfyer-avontuur doorgaat, met de retrostijl DUAL LOVE. Deze unieke, krachtige vibrator en clitorisstimulator valt op en trekt snel de aandacht. De missie van de DUAL LOVE is om aan al uw behoeften te voldoen. Of het nu gaat om intern of extern spel, de DUAL LOVE is klaar om te koppelen met de bekroonde SATISFYER CONNECT-app.

Dit verbluffende product zal ongetwijfeld een favoriete optie zijn voor diegenen die moeiteloos plezier zoeken met een klassiek ontwerp in gedachten. Gemaakt met zachte afgeronde randen, streelt de DUAL LOVE je met zijn 100% lichaamsveilige siliconen en strakke metalen details. De DUAL LOVE is uitgerust met onafhankelijk gestuurde motoren en optionele app-koppeling en nodigt je uit om onbeperkte opties voor ritmische pulsaties en meer te ontdekken.

Laat de gladde schacht naar binnen gaan terwijl je hunkert naar dat gevoel van volheid of verken een combinatie van vibratie en Air Pulse-instellingen, terwijl het zachte en soepele hoofd van de DUAL LOVE de stimulatie met nauwkeurige precisie op en rond de clitoris verfijnt.

De DUAL LOVE is verkrijgbaar in twee retro-kleurstijlen, geel en rood, en is zowel waterdicht als app-enabled, waardoor hij zeer geschikt en klaar om te behagen is, met eindeloze mogelijkheden binnen handbereik.

- Fluistermodus
- Oplaadbaar
- Waterdicht IPX7
- Lichaamsvriendelijke siliconen
- Compatibel met elke Android- of Apple-smartphone, tablet en Apple Watch
- Oneindig scala aan programma's met de Satisfyer-app (kan ook zonder de app worden gebruikt)