Webshop » APP CONTROLLED TOYS » Satisfyer » Satisfyer Curvy 3+ Pink

Satisfyer Curvy 3+ Pink

Satisfyer Curvy 3+ Pink  4236RI Satisfyer Curvy 3+ Pink
Satisfyer Curvy 3+ Pink  4236RI Satisfyer Curvy 3+ PinkSatisfyer Curvy 3+ Pink  4236RI Satisfyer Curvy 3+ PinkSatisfyer Curvy 3+ Pink  4236RI Satisfyer Curvy 3+ Pink

€ 44,95

BeschikbaarSATISFYER CURVY 3+

Stel je voor dat je zou kunnen genieten van de onvergetelijke drukgolfstimulatie van je Satisfyer in combinatie met hete vibraties - hoe geweldig zou dat zijn? Wat een geluk dat de nieuwe Satisfyer Curvy 3+ met een extra app-functie dit wellustige talent tot in de perfectie beheerst: de contactloze clitorisstimulatie van de drukgolven lokt je van binnenuit de opening, terwijl het gedeelte aan de buitenkant trilt van smaak. Wauw! Je stoutste dromen komen uit!

JOUW STIJL? ORGASMISCH!

Terwijl je nieuwe favoriete speeltje je plezierparel verwent met een oneindige diversiteit aan drukgolf- en vibratieprogramma's via app-bediening, heeft het ook een speciaal ontwerp: ergonomisch gebogen en stijlvol, alsof het één stuk is! Als een boem-boem-boem-boemerang die steeds weer bij je terugkomt! De mooie vrouw die vrouwen begrijpt, ligt perfect in de hand en flatteert je huid met een glad oppervlak van medische siliconen. Waar wacht je op? Pak je moment!

GEEF HET KRACHT!

Je speeltje is voorzien van ingebouwde batterijen en kan daardoor op een milieuvriendelijke manier worden opgeladen. De meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel kan indien nodig worden aangevuld met een standaard 5V-stekker.

Satisfyer Connect app

Dankzij de Satisfyer Connect app is het mogelijk om volledig nieuwe passionele avonturen te beleven! Download de app voor iOS en Android gratis op je telefoon, tablet of Apple Watch. Daarna kun je de Satisfyer eenvoudig via Bluetooth of internet verbinden. Stuur omgevingsgeluiden als trillingen door, maak zelf een spannend ritme of tover je favoriete Spotify afspeellijst om in een sensuele trillingen: je creativiteit kent geen grenzen!