Webshop » BDSM MEUBELEN » BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke  3458ME BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke  3458ME BDSM Pillory - Bullock Tie YokeBDSM Pillory - Bullock Tie Yoke  3458ME BDSM Pillory - Bullock Tie Yoke

€ 199,00

Beschikbaar

BDSM 2.0: De Bullock Tie Yoke en waarom het een must is voor bondage fans! Als je op zoek bent naar een unieke en ultieme bondage-ervaring, mag je dit accessoire niet missen. De Bullock Tie Yoke is precies wat de onderdanige slaaf nodig heeft, want deze indrukwekkende schandpaal verbindt de nek met de penis en testikels en staat garant voor een sterk gevoel van onderdanigheid, discipline en controle.

De Bullock Tie Yoke - Een brug tussen verleden en heden!

Historisch gezien heeft een schandpaal in veel culturen een diepgewortelde betekenis. Ze dienden niet alleen als strafinstrumenten, maar ook als symbolen van onderwerping en gehoorzaamheid aan regels en hogere autoriteiten. Onze schandpaal, genaamd de Bullock Tie Yoke, combineert deze historische oorsprong met de moderne wereld van BDSM door traditioneel vakmanschap te combineren met eigentijds design.

Hoogtepunten & voordelen voor de onderdanige man die zijn grenzen opnieuw wil definiëren:

    Hoogwaardig vakmanschap: Gemaakt van echt massief hout, maakt deze schandpaal niet alleen indruk met zijn esthetiek, maar ook met zijn robuuste en betrouwbare constructie.
    Veelzijdig gebruik: Of het nu gaat om vernedering, zweepslagen, ballusting, CBT of hete was spelen - de mogelijkheden zijn net zo gevarieerd als jouw fantasieën.
    Veiligheid en comfort: Ondanks zijn robuustheid is de Bullock Tie Yoke ontworpen om langdurig comfortabel gebruikt te worden. Maar pas op, meer dan een half uur wordt een echte uitdaging!
    Absolute controle: met een gestructureerde verbinding van drie delen die worden vastgezet met pinnen en onze hangsloten met dezelfde sleutel, is het onmogelijk om los te komen van de schandpaal.


Deze indrukwekkende schandpaal is precies gemaakt van massief hout en biedt een unieke combinatie van traditie en moderniteit! Voor de onderdanige man brengt de Bullock Tie Yoke een intensiteit van onderdanigheid over die moeilijk in woorden te beschrijven is. De schandpaal wordt niet alleen gebruikt voor fysieke bondage, maar is ook een symbool van totale onderwerping. De gelijktijdige bondage van de nek, penis en balzak versterkt het gevoel overgeleverd te zijn aan de genade van anderen en maakt een diepere emotionele band en een intensere ervaring van onderwerping mogelijk. Dominante partners waarderen de Bullock Tie Yoke om zijn onmiddellijke expressiviteit.  De schandpaal kan niet alleen worden gebruikt als een effectief middel van onderwerping, maar ook als een visueel symbool van dominantie en macht. Het feit dat de schandpaal zowel de nek als de meest gevoelige delen van de onderdanige man in bedwang houdt, maakt verschillende speelstijlen mogelijk en versterkt de machtsrelatie.

Meer informatie:

    Schandpaal - Bullock Tie Yoke
    Bondage uitrusting
    Afmetingen: Totale lengte 58 cm (ongeveer 22,83 inch). Met een ronde opening van 14 cm voor de nek en een ronde opening van 50 mm voor de penis en testikels past hij perfect bij elke man. Materiaaldikte: Een robuuste materiaaldikte van 32 mm belooft duurzaamheid en weerstand.
    Gewicht: Een stevig gewicht van ongeveer 700 gram zorgt voor stabiliteit en een sterke aanwezigheid.
    Materiaal: Hout, metaal
    Reiniging en onderhoud: De Bullock Tie Yoke verdient de beste zorg om in topconditie te blijven. We raden aan om hem na elk gebruik te reinigen   spray. Dit garandeert niet alleen een hygiënisch gebruik, maar ook een lange levensduur van de schandpaal.