Webshop » BDSM MEUBELEN » Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0

Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0

NO ESCAPE 2.0  2592/00ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0

NO ESCAPE 2.0  2592/00ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0NO ESCAPE 2.0  2592/00ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0NO ESCAPE 2.0  2592/00ME Mobile BDSM furniture NO ESCAPE 2.0

€ 225,00

Beschikbaar

Dit ultieme bondagespeeltje is veel meer dan een simpele spreidstok of schandpaal. Het is meer een mobiel BDSM-meubel dat al je wensen voor dominantie kan vervullen.

Ons BDSM apparaat draagt met recht de naam NO ESCAPE, omdat het onmogelijk is om weg te komen en de weerbarstige Sub in een vernederende positie dwingt waarin ze oraal en anaal klaar zijn om te ontvangen. Op deze manier "gebruikt" worden door de dominante partner is gewoonweg sensationeel!

Hoe gebruik ik de NO ESCAPE BDSM meubelen?

Onze BDSM-fixatie is een solide constructie, vergelijkbaar met een schandpaal, met geïntegreerde pols- en enkelboeien en een opening voor het hoofd. Om het te vergrendelen, kunt u ons conventionele hangslot gebruiken. Als alternatief kan er ook gebruik worden gemaakt van een digitaal zelfbondage-tijdslot. Een tijdslot is bijzonder geschikt voor zelfbondage en zorgt ervoor dat gebruikers zichzelf pas na een vooraf bepaalde tijd (max. 100 uur) kunnen vrijgeven.

 

Waar worden de NO ESCAPE BDSM meubelen voor gebruikt?

 

De NO ESCAPE-schandpaal zorgt voor intense, onvergetelijke bondage-momenten en presenteert de Sub in een staat van volledige overgave met opgestoken billen, schaamteloos en bijzonder uitnodigend. De stabiele houders garanderen een veilige houvast. Dankzij de ergonomische vorm is ons mobiele BDSM-apparaat comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Zodra de beugels gesloten zijn, kan de Top genieten van een opwindend uitzicht en vrije toegang tot de anus en geslachtsdelen van de Sub.

 

Met onze schandpaal dwing je je partner compromisloos in de gewenste houding. Afsluitbare boeien zorgen voor een veilige houvast waar niemand uit kan ontsnappen - de beste voorwaarden voor wellustige behandelingen en kwaadaardige spelletjes tijdens uw BDSM-sessie.

 

Verdere details:

 

     Mobiele bondage meubelen
     BDSM hand- en voetschandpaal
     Materiaal: hout, metaal
     Afmetingen: totale lengte ca. 74 cm, dikte ca. 3,2 cm, diameter kopopening ca. 15 cm, diameter van de enkelboeien ca. 14 cm, diameter polsboeien ca. 6 cm
     Gewicht: ca. 2,2 kg
     Leveringsomvang: 1 mobiele schandpaal, 3 hangsloten, 3 borgpennen