Webshop » BDSM MEUBELEN » The Seat

The Seat

The Seat The Seat
The Seat The SeatThe Seat The SeatThe Seat The Seat

€ 275,00

Beschikbaar

Neem plaats of ga lekker onder zitten! Dit prachtige meubel voor volwassenen is ontworpen om de ultieme rimjob of (gat) eetervaring te geven of te krijgen.

Het eigenlijke zitgedeelte kan op en neer worden gezet, als een echte toiletbril. Het PU-leer, gebruikt voor het afwerken van de onderdelen van de zitting en de hoofdsteun, zorgt ervoor dat The Seat er kinky uitziet, maar indien nodig gemakkelijk schoon te maken is.

Met slechts 8,5 kg. deze velgstoel is lichtgewicht maar supersterk. De hoogte van de zitting en hoofdsteun is eenvoudig te verstellen door middel van de knijppennen.

De rubberen handgrepen aan de zijkanten bieden extra hulp bij het proberen strak te zitten of juist dat extra duwtje naar beneden te geven. Tegelijkertijd kunnen deze ook onder worden gebruikt, om te helpen in positie te blijven of om pull-ups te doen wanneer je die extra diepte probeert te bereiken met je tong.

De verstelbare rugleuning is bedekt met een schuimlaag voor extra comfort bij het achterover leunen, maar kan ook worden gebruikt voor gemakkelijke grip om de stoel te verplaatsen en neer te zetten waar hij het meest nodig is.REF-SF138252 DS