Correct straffen

Correct straffen

Als je actief probeert een onderdanige te trainen als onderdeel van je leven, moet je op je hoede zijn voor de 'experts' die over lijfstraffen spreken als de beste en enige manier om haar onder controle te houden en haar te laten doen wat je van haar vraagt. Straf heeft vele vormen voor de onderdanige om te overwegen.
Fysieke straf. Overwegingen.

Het probleem met fysieke straffen als middel tot onderdanige training is dat het met een zekere glamour is bekeken in de media en op pornowebsites. Het lijkt erop dat alles wat je hoeft te doen is haar een beetje te slaan en ze wordt zelfgenoegzaam en gehoorzaam. Dit lijkt natuurlijk leuk om te doen voor een dominante en het zou je leven zeker gemakkelijker maken, maar dit is niet altijd het geval.

Aan de andere kant is het een feit dat veel onderdanigen van straf houden. Veel van. Ze willen geslagen en gedegradeerd worden omdat het hen opwindt en plezier geeft. Hoewel er niets inherent mis is met deze reactie, is het idee van een onderdanige-Meester-relatie er een waarin de Meester bepaalt hoe hij de onderdanige op een bepaald moment kan opvoeden. Als de onderdanige iets verkeerds doet, zou ze van streek moeten zijn dat ze haar Meester in de steek heeft gelaten, niet blij is met het ontvangen van straf.

Sommige onderdanigen gaan zelfs zo ver dat ze opzettelijk ongehoorzaam zijn om fysieke straf te ontvangen. Dit zal het trainingsproces niet helpen en kan frustrerend zijn voor een Dom die nieuw is of simpelweg niet de ervaring heeft om de reacties van de onderdanige te beheersen en vaak in de war zal zijn.
Strategie.

Een goede benadering als Dom is om met je sub te praten voordat je een meer formele relatie aangaat. Weet wat haar opwindt en waardoor ze zich slaafs voelt. De meeste submissives hebben deze reacties op zich al heel duidelijk. Onderdanige personen weten wanneer ze masochistisch zijn en wanneer verbale degradatie ze kan terugbrengen tot ondergeschiktheid. Vooruit praten is de beste manier om erachter te komen wat in de relatie zal werken.

Maar de echte "remedie" voor straffen die niet opvoeden, is onmiddellijk stoppen met wat niet werkt. Het is niet het beste idee om dezelfde ongehoorzaamheid keer op keer te straffen in de hoop op resultaten en de onderdanige aan verandering; alles blijft hetzelfde.
Onderzoek en ontdek.

Om dit te voorkomen, moet je erachter komen wat als straf voor de onderdanige werkt: vernedering, vernedering, activiteiten in het openbaar, verbale vernedering, enz. Elke persoon is anders, maar er zal één ding zijn dat de onderdanige in kwestie niet wil doen en dat is heel onaangenaam, dat is de echte straf voor haar - en iets dat ze in de toekomst zal proberen te vermijden door de principe van een correcte opleiding.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop