Wat is CFNM?

CFNM staat voor Clothed Female Naked Man, oftewel geklede vrouw, naakte man. CFNM is een fetish waarbij de vrouw volledig gekleed blijft terwijl de man naakt is.

Binnen de BDSM wordt dit voornamelijk gebruikt om het machtsverschil tussen de Domina en de sub te benadrukken. Over het algemeen wordt het zelfs als vanzelfsprekend beschouwd dat een slaaf naakt (of schaars gekleed) is, zodat zijn lichaam goed toegankelijk is voor de wensen van de Domina.

Achter CFNM zit echter meer. Het is een fetish op zich; beide partijen halen plezier uit het kijken en bekeken worden. De vrouw is als het ware een voyeur en geniet van het uitzicht.

Zij kan besluiten om de man te bevredigen, hem bevelen zichzelf te bevredigen of om de grootte van zijn penis belachelijk te maken. Het lichaam van de man wordt gedegradeerd tot een lustobject of er wordt juist ingewreven dat zijn lichaam tekortschiet om als lustobject te dienen.
CFNM party’s

Binnen de CFNM scene zijn de CFNM party’s het bekendste. Een CFNM party houdt in dat de geklede vrouwen op een feestje op hun wenken bediend worden door één of meerdere naakte mannen. De vrouwen kunnen gebruikmaken van de bedienden zoals zij wensen. Hoewel het klinkt alsof dit binnen de BDSM valt, wil Ik je erop wijzen dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn!

De vrouwen kunnen bijvoorbeeld ook genieten van een striptease, een erotische show of simpelweg van het uitzicht op een naakt mannenlichaam.

De vrouwen kunnen het lichaam keuren voor hun amusement, maar ze hoeven niet dominant te zijn, want zeg nou zelf… Welke vrouw kan er niet genieten van een heerlijk feestje waarbij zij op haar wenken bediend wordt door een prachtige, naakte man?

Helaas zijn CFNM party’s niet erg gebruikelijk in Nederland of Belgie , terwijl er wel veel vraag naar is door voornamelijk mannen. Misschien moeten Wij daar toch eens verandering in gaan brengen.Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Webshop gemaakt met EasyWebshop