Webshop » PINWHEELS & CATNAILS » Mega Pinwheel

Mega Pinwheel

Mega Pinwheel 139646 DS Mega Pinwheel

Mega Pinwheel 139646 DS Mega Pinwheel

€ 49,95

Beschikbaar
Ervaar erotische verwennerij met deze zware set van RVS Pinwheels - een all-time bondage sensorische favoriet. Met hun handige 11-inch ( 27 cm ) montagelengte roestvrij staal, beloven deze voorspelhulpmiddelen een voortreffelijk zintuiglijk spel met hun kwaliteitsmateriaal dat u uit de eerste hand zult bevestigen. Deze tool verbindt zich ertoe om bij elke aanraking en rol een merkwaardige mix van strelen en steken te leveren.
 
Hoewel het op het eerste gezicht intimiderend is, garandeert het verbeterd spel en een opwindende BDSM-ervaring, vooral met deze set wielen, levert elk wiel een authentieke aantrekkingskracht om medische fetisjbevrediging te bevredigen; het biedt u een gecontroleerde grip en nauwkeurige bediening terwijl het de contouren van het lichaam vormt, waardoor uw algehele gevoeligheid effectief wordt verhoogd. Om het beste zintuiglijke spel te garanderen, koppelt u dit met een blinddoek en verwarmt of koelt u het apparaat voor gebruik om uw zintuigen te versterken en uw gevoeligheid te verhogen bij elke aanraking.
 
KENMERKEN
- Het nieuwste wartenberg-wiel met 9 koppen is ontworpen voor spelers op hoog niveau.
- Tool om je meest gevoelige huid te plagen
- Laat het wiel lichtjes over een gebied lopen om je bewustzijn te prikken
- Totale lengte 11 inch / handvat 4 inch lang met 9 draaibare naaldwielen. met 2 bevestigingskoorden. - Maximale breedte 2 inch.
- Totaal gewicht ongeveer 240 gram.
- Gelukkig is deze kostbare vondst gemakkelijk te gebruiken, te onderhouden en schoon te maken