Webshop » STRAPONS » Two Cocks One Hole Hollow Strap-On

Two Cocks One Hole Hollow Strap-On

Two Cocks One Hole Hollow Strap-On Two Cocks One Hole Hollow Strap-On
Two Cocks One Hole Hollow Strap-On Two Cocks One Hole Hollow Strap-OnTwo Cocks One Hole Hollow Strap-On Two Cocks One Hole Hollow Strap-OnTwo Cocks One Hole Hollow Strap-On Two Cocks One Hole Hollow Strap-OnTwo Cocks One Hole Hollow Strap-On Two Cocks One Hole Hollow Strap-On

€ 79,00

Beschikbaar

Als de grootte er toe doet en je op zoek bent naar een unieke holle voorbinddildo, dan voldoet dit King Cock Two Cocks One Hole Hollow Strap-On Jarretelsysteem aan je dromen over dubbele lullen   . Het King Cock Two Cocks Hollow Strap-On Jarretelsysteem met één gat is prachtig met de hand gemaakt en biedt opwindende stimulatie en een bevredigend gevoel van volheid. Dit unieke strap-on systeem is voorzien van twee stevige nylon schouderbanden die gemakkelijk kunnen worden aangepast om het gewicht van de husky holle dildo te dragen, samen met een verstelbare nylon heupband voor de meeste maten. Een duurzame metalen O-ring houdt de dong op zijn plaats wanneer de actie opwarmt, terwijl nylon dijriemen gemakkelijk kunnen worden aangepast om alles bij elkaar te houden. Een klittenband om de schacht van de dildo voor extra ondersteuning, en vier banden helpen de metalen O-ring rond de basis van de dildo te bevestigen.

Het King Cock Two Cocks One Hole Hollow Strap-On Jarretelsysteem is ftalaatvrij en gemaakt in de ultramoderne Amerikaanse productiefaciliteit van Pipedream. Een lange, holle plastic buis met een diameter van 3,8 cm is in de rubberen dong geplaatst, waardoor deze perfect is voor mannen met prestatieproblemen, hoewel hij stevig genoeg is voor alle geslachten om te dragen.

Elke ader, elke schacht, elke voorhuid en elk hoofd op onze King Cock Two Cocks One Hole-dildo's zijn zorgvuldig met de hand gemaakt met verfijnde details om je de meest realistische ervaring ooit te geven. Dit bekroonde merk is de thuisbasis van de best verkochte realistische Amerikaanse dildo's ter wereld. Het beste van alles is dat King Cock lichaamsveilig is en met trots wordt gemaakt in de VS, dus je kunt met vertrouwen van elk meesterwerk genieten.

REF-SF137576DS