Webshop » VACUUM PLAY » Fanta Flesh Pussy Pump

Fanta Flesh Pussy Pump

Fanta Flesh Pussy Pump Fanta Flesh Pussy Pump

Fanta Flesh Pussy Pump Fanta Flesh Pussy PumpFanta Flesh Pussy Pump Fanta Flesh Pussy Pump

€ 34,95

Beschikbaar

We hebben het zachte, levensechte gevoel van een Fanta Flesh-kut genomen en gecombineerd met een krachtige prestatiepomp! Na slechts een paar keer gebruiken, zult u dikke, kloppende erecties ontdekken die lang meegaan.

Glijd door het superzachte poesje en in de vacuümcilinderbuis. Het poesje voelt geweldig aan en vormt een perfect strakke afdichting tegen de huid om een ​​krachtig vacuüm in de kamer te creëren, waardoor je erectie snel uitzet en zwelt met kracht terwijl je in de EZ-handgreep knijpt! Deze multifunctionele pomp doet ook dienst als zuig-masturbator - wanneer je de gewenste maat hebt bereikt, druk je eenvoudigweg op de snelontlastklep om de druk te ontlasten en geniet je vervolgens van het levensechte poesje met je pas gezwollen plezierstok.

Met de doorzichtige, vacuümcilinder kun je bij elke pomp zien dat je lul groter en dikker wordt. Om de ejaculatie te verlengen, schuift u de meegeleverde versterkingsring over uw schacht totdat deze mooi en knus is. Het strakke knijpen verlengt de ejaculatie, helpt je erectie te behouden en verlengt het plezier.

- Ultra levensechte Fanta-Flesh Pussy
- EZ-Grip vacuümgreep
- Quick-Release Valve verlicht onmiddellijk de druk
- Warm, zacht en superstrak
- Voeg onmiddellijk lengte en omvang toe
- Verbeter uw uithoudingsvermogen en prestaties
- Bereik sterkere, meer explosieve ejaculaties
- Krijg vertrouwen en zelfvertrouwen
- Inclusief gratis cockring!
- Gratis verdikkende crème, vochtig glijmiddel en speelgoedreiniger!

REF-SFPD3289-00 SH